• VANAF €75 GRATIS VERZENDING BINNEN NL – VEILIG ACHTERAF BETALEN – SNELLE VERZENDING/TERUGBETALING

 • Betalingswijze

  U kunt bij Rubia veilig betalen via Mollie. Mollie is een betaalprovider. Dit betekent dat zij, onder toezicht van De Nederlandsche Bank, online betalingen mogelijk maken.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. 

  PayPal, hoe werkt het? Jij betaalt met PayPal en PayPal gebruikt een sterke encryptie om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper.

  Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend. 

  MasterCard is een wereldwijd opererend bedrijf dat licenties uitgeeft voor creditcards. Vooral de wereldwijde acceptatie van deze creditcard maakt de betaalmethode zeer geschikt voor al uw webshop klanten. De MasterCard® SecureCode™ beveiligingstechnologie beschermt u tegen frauduleuze betalingen.