• VANAF €75 GRATIS VERZENDING BINNEN NL – VEILIG ACHTERAF BETALEN – SNELLE VERZENDING/TERUGBETALING

 • JOIN OUR RUBIA TEAM

  Stagiaire marketing

  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste & creatieve stagiaire die ons marketing team komt versterken, met name op het gebied van onze socials. Ben jij goed in het schrijven van teksten en kun jij een bijdrage leveren aan het maken van content voor onze socials? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  Wat ga je doen?

  Je gaat content creëren voor onze socials met name voor Instagram & Tiktok. Omdat er veel te leren valt op het gebied van marketing, nemen wij jou ook mee met het maken van nieuwsbrieven en de veelzijdige werkzaamheden omtrent onze webshop!

  Wie ben jij?

  • Je zoekt een stage voor je MBO studie niveau 3/4 met aansluitende opleiding.
  • Je bent een spontaan iemand die het leuk vindt om in een klein persoonlijk team te werken.
  • Je bent op de hoogte van alle social media trends en durft het initiatief te nemen om een creatieve bijdrage te kunnen leveren m.b.t. onze socials.
  • Je bent voor minimaal 24 uur/week beschikbaar om stage te komen lopen bij Rubia.

  Wie zijn wij

  Ondertussen bestaat Rubia alweer 18 jaar en hebben wij een boutique in Roosendaal met mooie merken in onze collectie. Daarnaast hebben wij een groeiende webshop en besteden veel aandacht aan onze social media kanalen. Je komt te werken in een klein hecht team met een fijne werksfeer. Natuurlijk zorgen wij naast een gezellige werkomgeving ook voor een passende stagevergoeding. 

  Interesse? Solliciteer dan snel!

  Ben jij enthousiast geworden? Laat dan zeker van je horen! Stuur je motivatie & CV naar info@rubia.nu en wie weet tot snel!

  Stylist winkel

  Wij zijn opzoek naar een spontane & enthousiaste stylist voor onze boutique. Heb jij ervaring in de modebranche en vind je het leuk om in een persoonlijk hecht team te werken? En ben je daarnaast voor 16 uur/week beschikbaar waarvan één dag doordeweeks en één dag in het weekend (za/zo)? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  Wat ga je doen?

  Je ontvangt klanten in onze boutique met prachtige merken en zorgt door jouw persoonlijke aandacht ervoor dat zij met een glimlach de winkel verlaten. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen wanneer er nieuwe collectie arriveert zodat deze netjes in de winkel komt te hangen. Natuurlijk vinden wij jouw inbreng ook belangrijk, dus denk je ook mee hoe we onze werkprocessen kunnen optimaliseren.

  Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in de modebranche en het adviseren van klanten.
  • Je bent een spontaan iemand die het leuk vindt om in een klein hecht team te werken.
  • Je bent een aanpakker die de veelzijdigheid van de taken als styliste eigen maakt en werkt zorgvuldig.

  Wie zijn wij?

  Ondertussen bestaat Rubia alweer 18 jaar en hebben wij een boutique in Roosendaal met mooie merken in onze collectie. Daarnaast hebben wij een groeiende webshop en besteden veel aandacht aan onze social media kanalen. Je komt te werken in een klein team met een fijne werksfeer. Wij bieden naast een gezellige werkomgeving een passend salaris conform cao-detailhandel. 

  Interesse? Solliciteer dan snel!

  Ben jij enthousiast geworden? Laat dan zeker van je horen! Stuur je motivatie & CV naar info@rubia.nu en wie weet tot snel!